RPS-600 +4 powerpack

Azonosító:MS704-RPS

425,000Ft

Mennyiség

Az InkMachines Stingray, Dragonfly gépek, valamint a hagyományos forgó- és tekercsgépek számára tervezett RPS-600 vezeték nélküli tápegység. A Powerpack súlya csak 65 gramm – úgy tervezték, hogy ne zavarja a munkát, és a géppel együtt a normál súly fenntartása érdekében. Az akkumulátor körülbelül 5 órás hatékony munkaidőt biztosít, és a töltés csak körülbelül egy órát vesz igénybe. Az egységek közötti kommunikáció rádión keresztül zajlik, amely garantálja a megbízhatóságot és a hatékonyságot. Az áramellátás olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek támogatják a gép vezeték nélküli működését – Kickstart (támogatja az alacsony feszültségű indítást) és a Boost (garantálja a stabil működést a gép különféle terheléseinél).

Röviden: az RPS-600 egy komplett rendszer a Stingray és a Dragonfly gépek vezérléséhez. Az RPS-600 akár 6 gépet képes támogatni vezeték nélküli akkumulátorokkal. A tápegységnek van bemenete a hagyományos kábelláb számára is, és lehetővé teszi a gép kábelen történő csatlakoztatását (tekercs és forgás).

Műszaki adatok

Vezeték nélküli kimenő teljesítmény: 5-13 V

Kimeneti teljesítmény a kábelen: 4-18 V

Kompatibilitás: Különböző gépek és lábkapcsolók (klasszikus a Jack 6.35 „-en)

Csatlakozások: ¼ gramofon (6,35 mm)

LCD kijelző: 2,7 „60×33 mm

PowerPack – Súly: 65 g

PowerPack – Kapacitás: mintegy 5 óra

Akkumulátor ciklus: kb. 500 töltési ciklus

PowerPack kompatibilitás: Dragonfly / Stingray

Töltés: ~ 1 óra

Lábkapcsoló: Vezeték nélküli – a készletben található

USB: Igen (csak a szoftverfrissítéshez)

Üzemi hőmérséklet: csak beltéri használatra 10-35 C

Tápegység: 100–240 V 50–60 Hz

A készlet tartalma: 1 x RPS-600 főegység – tápegység; 1 x vezeték nélküli lábkapcsoló; 4 x teljesítménycsomag; 1 x 24 V-os tápkábel, beleértve az x1 USB kábelt; 1 x műanyag hordtáska; 1 x felhasználói kézikönyv
Visszajelzés küldése
Előzmények
Mentve
Közösség

Back to Top