Black Tower

Azonosító:KW339

153,000Ft

Mennyiség

A BLACK-TOWER teljes újdonság a munkaállomások között – különösen a tetoválás szalonok számára. A külső megjelenés megváltoztatása a hagyományos szekrényről egy teljesen állítható, moduláris változatra olyan munkaállomást hozott létre, amely könnyen testreszabható az Ön igényeinek.

Ezen állomás alapja egy szilárd, ötágú, kerekes fékkel ellátott alap, amelyre a fő „torony” van felszerelve. Minden polc van rá csavarva. A speciális szorítónak köszönhetően minden polc tetszőleges magasságban és konfigurációban felszerelhető. Ezenkívül mindegyik keret mozgatható, így a polcok vízszintesen mozgathatók 240 ° tartományban, hogy az elrendezésük legjobban igazodjon.

A munkaállomás négy szintből áll, amelyek mindegyike eltérő funkcióval rendelkezik. Közöttük van egy kosár, egy lapos és mély polc, egy kesztyűtartó és a poharak, valamint egy fémtálca, amely a készlethez van rögzítve. Az egyik kar rögzítőcsavarral van felszerelve, amelynek köszönhetően például egy lámpa, tabletta stb. Is felszerelhető. A nagyítóval ellátott LED lámpa a készlet része.

Műszaki adatok:

magasság: 130cm
alapszélesség: 60cm
kosár: (szélesség x mélység x magasság) 25x17x25cm
lapos polc: 36x28cm
mély polc: 34x7cm
kesztyűtartó
polc tálcával és lyukakkal a poharakhoz: tálca méretei: 34×25
lámpa vagy tabletta kar stb.
LED gyűrűs lámpa nagyítóval és tápegységgel

Back to Top