Aksi

Azonosító:AK114

25,000Ft

Mennyiség

abszolút forradalom a tetoválásgépek kínálatában. Ez a kompakt, nagy  és hatékony akkumulátorral ellátott tápegység közvetlenül a gépre van felszerelve az RCA aljzathoz, amelynek köszönhetően a kábelek nem zavarják a munkát, és a legfontosabb dolog az, hogy nem kell őket fóliával védenünk. Súlya is kicsi – csak 44 gramm! A gépen gyakorlatilag nem érzékelhető.

Az áramellátás bármilyen RCA-aljzattal rendelkező készülékkel használható, ami rendkívül sokoldalú eszközé teszi, amely sikeresen helyettesítheti a klasszikus tápegységeket a stúdiójában, különös tekintettel a lenyűgöző hosszú munkaidőre egy töltéssel.

A kapacitív lítium-ion akkumulátor kapacitása legfeljebb 2000 mAh garantálja a folyamatos működést akár 5 órán keresztül. A gyors töltés (2,5 óra) a mellékelt USB kábellel viszont nagyon rövid a munkavégzés miatt.

A kicsi méret ellenére az áramellátás teljes feszültségszabályozása minden 0,1 V-nál 5-10 V tartományban van. Az egészet a ház felső részében található két gombbal lehet kezelni. Közvetlenül egy tiszta kijelző látható, amely 3 különböző értéket mutat:

feszültség
akkumulátor töltöttségi szintje százalékban
a tápegység bekapcsolása óta eltelt idő (minden kikapcsolás után visszaáll)
Beépített ugró indítás – hasznos azokban a gépekben, amelyek bekapcsolása után több energiára van szükségük az induláshoz.

Főbb jellemzők:

kompatibilis bármilyen RCA csatlakozóval ellátott géppel
akkumulátor kapacitása: 2000mAh
munkaidő legfeljebb 5 óra
töltési idő 2,5 óra
Beépített ugrás indítása
méretek: 67 mm x 29 mm x 23 mm
súly 44g
szabályozott feszültség minden 0,1 V-nál, 5-12 V tartományban
A készlet tartalmaz tápegységet és USB töltő kábelt
* a képeken látható gép nem része a készletnek

* a tápegység nem működik megfelelően szénkefe nélküli motorokkal

Back to Top