Dermalize Pro fólia lapok

Azonosító:KT109

2,000Ft

Mennyiség

Dermalizálja a PRO tetoválásvédő fóliát – egy gőzáteresztő védőfóliát. 1. megoldás a tetoválás gyógyításának első szakaszában!

Vékony öntapadó fólia, amely nedves környezetet biztosít a gyógyulás során – a tetoválás sebgyógyításának első és legkritikusabb stádiuma. Megvédi az új tetoválást a súrlódástól, kívülről vízállóságot biztosít, antibakteriális bevonatot hoz létre, amely megakadályozza a kórokozók képződését és a külső szennyeződések bejutását a sebbe. A fólia áteresztő, lehetővé téve az oxigén szállítását a bőrbe, és lehetővé téve a felesleges vízgőz elpárolgását. Nagyon kényelmes használat, gyakorlatilag észrevehetetlen, rugalmas és elasztikus, amely lehetővé teszi, hogy a test bárhová el lehessen helyezni, és néhány napig tovább hagyja.

Csökkenti a rákot, csökkenti a fertőzés kockázatát, nem szennyezi a ruhákat, védi az irritáló tényezőktől, például a ruha anyagának érintése vagy a külső tényezők. A Dermalize két formátumban kapható – DERMALIZE PRO ROLL (10m x 15cm tekercs) – és 5 darabos levélből készült különálló csomagok (15cm x 10cm) a további otthon történő ápolás biztosítása érdekében.

Ajánlott és használt világhírű tetováló művészek: Alex De Pase, Benjamin Laukis, Billi Murran, Clod the Ripper, Dave Paulo, David Corden, Jeff Gogue, Marco Manzo, Matteo Pasqualin, Moni Marino, Ralf Nonnweiler, Randy Engelhard, Draw, Riccardo Cassese , Sake, Seunghyun Jo, Steve Butcher, Victor Chil, Yomico Moreno

Back to Top